.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

“Ziraat Bankası’nda yanlış olur, İnce’de olmaz”

“Ziraat Bankası’nda yanlış olur, İnce’de olmaz”
TBMM Genel Kurulu'nda Muharrem İnce ile Özcan Ulupınar arasında yaşanan kavga geceye damgasını vurdu. İnce, Ulupınar’ın sözlerine o kadar sinirlendi ki, kürsüye çıkarak, “Ziraat Bankası’nda yanlış olur, İnce’de olmaz” diye bağırdı.

“MUHARREM İNCE İŞKEMBEDEN ATMAZ”

Zonguldak Devrek ilçesinin eski belediye başkanı da olan AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın, başkanlığı döneminden başarıyla söz etmesinin ardından kürsüye çıkan İnce, Ulupınar’ın kardeşinin şirketinin yaşadığı sorundan sonra kaymakamın tayininin çıktığını söyleyerek, “Belge, tarih, sayı, hepsi elimde. Muharrem İnce işkembeden atmaz, Ziraat Bankasında yanlış olur, İnce'de olmaz' diye konuştu. Belgeleri göstererek, 'Bu belgeler sizin değil mi?' diye soran İnce, “Yüreği olan Devrek'e gidip belediye meclisinde konuşmaz, gelir burada konuşur. Bu belgeler sahteyse bana dava açtırıp mahkum ettirirsiniz” dedi.

İÇKİ İÇSİN DİYE 2 POLİSİ SÜRDÜRDÜ İDDİASI

Tekrar söz alan Ulupınar, söylenenlerin iftira olduğunu, Muharrem İnce'yi geçmişten tanıdığını ifade ederek, İnce'nin, 'Devrek'te eski CHP'li bir milletvekilinin arkadaşlarıyla içki içtiği barı, 'saat 01.00 oldu' diyerek kapanması gerektiği yönünde uyaran 2 polis memurunu, Yalova'ı olan emniyet müdürünü arayarak sürdürdüğünü iddia etti. Bunun üzerine CHP'li İnce, böyle bir olayın doğru olmadığını söyleyerek, “Bu kadar aşağılık durum böyle olur. Ben adama diyorum ki devletin malını yemeye çalışmışsın, o bana ne diyor? Bu tamamen alçakça, hayasızca bir iftiradır. Bunu ispatlasın, yarın sabah milletvekilliğinden istifa etmeyen alçaktır, Bunu söyleyen de iki kere alçaktır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder