.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

Yalova Termal Kaplıcalarında Sağlık Dolu Bir Tatil

Yalova termal otellerinde dinlenmek ve sağlık bulmak güzel; ancak, kaplıcaların tedavisinden uzak durması gerekenler de var. Hamileler, ateşli hastalar, verem hastaları, kalp hastaları ve bulaşıcı hastalığı olanların kaplıca kullanması önerilmiyor. Yalova'da termal kaplıcalarda indirimli kampanyaları görmek için, Yalova tatil fırsatları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yalova termal otelleri, genellikle lüks ve büyük tesisler olup, kalabalık grupları ve uzun süreli konaklamaları rahatlıkla karşılayabilecek düzeydedir. Yalova termal otellerinde konaklarken, tesislerin düzenlemiş olduğu çevre gezilerine de katılarak tatilini daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yalova Termal Kaplıcalarında Sağlık Dolu Bir Tatil

Yalova il merkezine 12 kilometre uzaklıkta yer alan Yalova termal kaplıcaları, Mustafa Kemal Atatürk'ün sıklıkla ziyaret ettiği dinlenme yerleri arasındadır.

Yemyeşil ve pırıl pırıl bir doğa içerisinde yer alan Yalova kaplıcaları, şehirden kaçıp nefes almak isteyen kişilerin öncelikli tercihi.Günümüzde şehir hayatının içine hapsolan insanlar, artık dinlenmek istedikleri günlerde alışveriş merkezlerini görmek yerine, kuş sesleri arasında uyanmayı tercih ediyorlar. Yalova termal otelleri, Bursa’ya yaklaşık 72 kilometre, İstanbul’a ise 177 kilometre mesafede yer alıyor. Kişisel araba ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz Yalova termal otelleri, dışarıda harika bir doğa tatili sunarken, otel içerisinde de sağlık dolu bir gün vaad ediyor.
Yalova termal kaplıcalarının faydalı olduğu rahatsızlıkların başında romatizmal hastalıklar geliyor. Kırık çıkık, dolaşım sistemi bozuklukları, idrar yolları ve safra kesesi taşları, cilt hastalıkları ve kadın hastalıkları tedavisinde de oldukça faydalı olan kaplıcalar yıl içerisinde çok ziyaretçi alıyor.
Özellikle havaların soğuk olduğu kış mevsiminde Yalova termal otelleri ziyaretçiler tarafından bir hayli tercih görüyor. Kaplıcalardan en verimli şekilde faydalanabilmek için önerilen süre ise 2 – 4 hafta arası. Banyo sıcaklıkları 34 – 42 derece arasında değişiklik gösteriyor. Banyoda, uygulanan tedaviye göre 15 – 20 ve 30 dakika sürelerinde kalmak ve dinlenmek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder