.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

KORSANLARDAN BİLET ALMAYIN!

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok korsan bilet satıcıları da ortaya çıktı. Diğer satıcıların işlerini bozmakla kalmayan korsan satıcılar vatandaşı da mağdur ediyorlar. Biletleri sattıktan sonra ortadan kaybolan korsan satıcılar biletlerine ikramiye çıkmış vatandaşları da mağdur ediyor ve para almalarında zorluk çektiriyorlar. Ruhsatlı yetkili bilet satıcısı Temur Alışkan vatandaşa şu uyarılarda bulundu: ‘ Vatandaş bilet alacağı satıcılardan mutlaka ruhsatlarını göstermelerini istesinler. Ruhsatı bulunmayan satıcılardan kesinlikle bilet almasınlar. Aldıkları biletlerde mühür var mı yok mu buna dikkat etsinler. Mühür bulunmayan biletleri almasınlar. Bunlar sadece yılbaşına yakın ortaya çıkıyorlar paraları alıp kaçıyorlar. Yalova’da sadece dört tane ruhsatlı satıcı var lütfen sağlıklı biletler için bizlerden alışveriş yapsınlar.’ Dedi.

1 yorum:

  1. Bloğunuzdaki kısa süredir takip ediyoruz ve kısa sürede çok bilgi sahibi olduk Sony lcd olarak bu bilgiler için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil