.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

TBMM'den o habere yalanlama

TBMM'den o habere yalanlama
TBMM Genel Sekreterliği, Yalova Termal’deki Atatürk Köşkü ve yanındaki tesis fuhuş mekanı olmuş haberini zehir zemberek sözlerle yalanladıTBMM Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün ve bugün bazı yazılı basında yer alan Yalova Sosyal Tesisleriyle ilgili haberlerin düzeltilmesi ve kamuoyunun doğru şekilde aydınlatılması gereği görüldüğü belirtildi.

Haberlerde yer alan "Yalova Termal’deki Atatürk Köşkü ve yanındaki tesis fuhuş mekanı olmuş" ibaresinin gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, Yalova Termal’deki Atatürk Köşkü’nün müze olarak hizmet verdiği, restorasyon süreci geçirdiği için kapalı bulunduğu, dolayısıyla haberlerde bahsedilen uygunsuz davranışların Atatürk Köşkü’nde gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder