.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

Yalova'da Deniz Ulaşımına Fırtına Engeli

Yalova'da Deniz Ulaşımına Fırtına Engeli
Yalova'da saatte hızı 55 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

*
Gece Kaza Sebeplerinden Biri Görüş Mesafesidir

Yalova'da saatte hızı 55 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Kötü hava koşulları ve yağış nedeniyle Yalovalılar zor anlar yaşadı.

Trakya'da başlayan kar yağışının ardından soğuk hava Yalova'da da etkisini gösterdi ve yaşamı olumsuz etkiledi. İstanbul Deniz Otobüsleri'ne (İDO) ait feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edilince, deniz ulaşımı durdu. Elverişsiz hava koşulları ve fırtına nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Yalovalılar ise şiddetlenen yağışta zor anlar yaşadı. Şemsiye açılmasına izin vermeyen fırtına, Yalova'da hayatı felç etti.

HAFTA SONU SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Marmara Bölgesi'nde etkili olan yağış ve hava koşulları nedeniyle İDO'nun Yalova-Kartal, Yalova-Pendik ve Yalova-Yenikapı seferleri yapılamadı.

Yalova Meteoroloji Müdürü Rıdvan Öztoprak yaptığı açıklamada rüzgârın merkezde saatte 40 kilometre hızla estiğini, ancak yüksekliklerde ise 55 kilometreyi bulduğunu kaydetti. Gece rüzgarın fırtınaya dönüşmesinin beklendiğini belirten Müdür Öztoprak, "Kuvvetli poyraz nedeniyle gündüz 55 kilometreyi bulan rüzgar akşam saatlerinde fırtınaya dönüşecek ve saatteki hızı 65-70 kilometreyi bulacak. Hava sıcaklıkları da giderek düşecek. 8 derece olan hava sıcaklıkları Cumartesi günü gündüz 4, gece ise 2 dereceye, Pazar günü ise 5, gece ise 0 dereceye düşecek. Hafta sonu yağış beklenmiyor ancak sıcaklıkların giderek düşeceği tahmin ediliyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder