.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

Erbul,” Yalovaspor’u sahiplenmeliyiz”

Erbul,” Yalovaspor’u sahiplenmeliyiz”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul yaptığı açıklamada Yalova’da yaşayan herkesin Yalovaspor’u sahiplenmesini istedi. Yalovaspor’un Yalova’nın ortak sevdası olduğuna dikkat çeken Erbul, Yalovaspor’un bu şehrin markası olduğunu söyledi.
İlk hedef BAL’da kalmaktır diyen Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul, “Lige başlarken Yalovaspor yeni teknik direktörü ve oyuncularıyla en iyisini yapabilmek adına yola çıktık. Ancak yönetim kurulunun kongre kararı alması teknik direktörün sahaya girme cezasının 6 maç sürmesi ve para krizi ligdeki sondan ikinciliğin en baş sebebiydi. 7. haftada kongre sonrası ilk maçımızda Altınova beraberliği ile göreve başladık ve Eskişehir Demirspor galibiyeti ile devreyi 10 puan ile kapadık. Kulüplerin ve oyuncuların hayalleri olur. Bizimde hayallerimiz var. Bunları gerçekleştirmek adına emek veriyoruz. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi güzel futbol sunmak, başarılı olup ilk hedef bu sezon BAL’da kalmaktır. Attığımız her adımda coşkulu yüreğimizi siz değerli taraftarlarımızla birleştirmek istiyoruz. yalova’nın iyi bir Yalovaspor’a ihtiyacı olduğuna olan inancımı hiçbir zaman yitirmeyeceğim. Tabiî ki eleştiriler olacak. İnternet sitelerinde Yalovaspor için paralarını, zamanlarını harcayan eski başkanlarımızı, idarecilerimizi rumuzla eleştirmeyelim. Futbolcu yetişmiyor diyoruz aslında yönetici yetişmiyor. Yönetim kurulundaki her yönetici ilk defa Yalovaspor’da hem de en zor günde görev aldılar. Ben kendilerini tebrik ediyorum ve onları birer kahraman olarak görüyorum. Şehrimizin en gözde yerlerini Yalovaspor bayraklarıyla donatacağız. Seyircimiz hazır olsun. İlk deplasmanımız olan Kütahya Gaybiefendispor maçına otobüs kaldıracağız. Yeniden eski coşkulu günlere döneceğiz ve Yalovaspor’un ağırlığını şehrimize hissettireceğiz. Bir Tebessüm Yeter harika bir proje. Proje ile ilgili tanıtım kokteyli yapacağız ve ileriki günlerde bununla ilgili tarih belirleyeceğiz. Transferlere gelince Bursa, İstanbul ve İzmir bölgelerinden 4 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. İsveçli oyuncu Allen kampımıza katılacak. Eski Gaziosmanpaşaspor’lu Hüseyin ile büyük ölçüde anlaşma sağladık” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder