.. YALOVA ÖĞRETMENEVİ KİME KIYAK ÇEKİLECEK.. KURUMU SÜLÜK GİBİ EMEN TAŞERON ŞİMDİ DE YEMEK İŞİNİ VE ÖĞRETMENEVİ SOSYAL TESİSLERİNİ ALMA YOLUNDA.. SAHTE BELGELER VE EVRAKLAR İLE ÖĞRETMENEVİNDE NSIL VURGUN YAPILMIŞ YAKINDA yalovahaberleri.blogspot.com da...

24 Aralık 2011 Cumartesi

BDP Eylemlerinde Boy Gösteren Genç Kız Hırsızlıktan Tutuklandı

BDP Eylemlerinde Boy Gösteren Genç Kız Hırsızlıktan Tutuklandı

Bursa'da, bir alışveriş merkezinde kazak ve pantolon çalarken yakalanan genç kız çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bursa'da, bir alışveriş merkezinde kazak ve pantolon çalarken yakalanan genç kız çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlı genç kızın Bdp İl Başkanlığı tarafından düzenlenen eylemlere katıldığı ortaya çıktı. Zanlının babası Medeni K.'nın, 2006 yılında dönemin Bursa İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Yeşil'in de tutuklandığı çete soruşturması kapsamında tutuklandığı öğrenildi.

Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezine giren Ruken K.(21) alarmlarını sökerek kazak ve pantolon aldı. Mağazadaki güvenlik görevlilerinin durumundan şüphelendiği genç kız kaçmak isterken suçüstü yakalandı. Çaldığı malzemelerle polise teslim edilen genç kız, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ruken K.'nın Bursa'da Bdp tarafından düzenlenen çok sayıda eyleme katıldığı öğrenildi. Bdp'ye yakınlığı ile bilinen Sarya Kültür Merkezi yöneticisi olan Ruken K.'nın babası Medeni K.'nın da 2006'da dönemin Bursa İl jandarma Komutanı Albay Aydın Yeşil'in tutuklandığı çete soruşturması kapsamında tutuklandığı ve halen cezaevinde olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder